HTML

Windows Install

Windows és a hozzá tartozó programok telepítésének menete, tippek és emlékeztetők.

Borland Delphi

2007.03.04. 17:47 keepcop

A Delphi számtalan verzióval rendelkezik, én kettőt emelnék ki:

Delphi 7 Second Edition

A Delphi 7 egy módosított változata, amely gyorsabban települ és töltődik annál. Ez a mellékelt DelphiTweaks-szel még inkább gyorsítható, ha kikapcsoljuk az általunk nem használt csomagokat. A Delphi alapjainak megtanulására kiváló.
Letölthető a TorrentSpy-ról. Létezik Delphi 2006 Lite verzió is, az azonban több problémával is küzd és túlságosan "kicsontozott": a 3 cd-s Delphi 2006-ot mindössze 30 mb-ba próbálja sűríteni.

Turbo Delphi

A Borland ingyenes Delphi-je. Letölthető innen (a "Prerequisites" csomagot is le kell tölteni és telepíteni), a használatához azonban regisztálnunk kell itt.

Sajnos a Turbo Delphi alapesetben nem engedi meg a külső komponensek telepítését, ehhez használjuk a TurboTweaks-et. A TurboTweaks legújabb verziója csak frissített Turbo Delphi-vel működik, az ehhez szükséges frissítés innen tölthető le.

Futtassuk a Delphi-t legalább egyszer, majd zárjuk be és indítsuk el a TurboTweaks-et. Az Advanced tweaks fülön pipáljuk be a "Remove Turbo Explorer limitations"-t és okézzuk le az ablakot.

2 komment

Címkék: programozás

A bejegyzés trackback címe:

https://winstall.blog.hu/api/trackback/id/tr7442803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enementor 2007.07.18. 20:47:56

Szia, sajnos nem lehet már a turbo tweakset letölteni, esetleg ha megvan neked elküldenéd? előre is nagyon szépen köszönöm címem: 3n3m3nt0r at gmail dto com

keepcop 2007.08.06. 22:22:57

Google-val még megtalálható, csak a spyware-ekkel kell vigyázni.
süti beállítások módosítása