HTML

Windows Install

Windows és a hozzá tartozó programok telepítésének menete, tippek és emlékeztetők.

RealVNC

2007.03.05. 21:30 keepcop

Egy remek távoli irányító szoftver, amellyel úgy irányíthajtuk a távoli számítógépet, hogy a annak felhasználója figyelheti műveleteinket. Természetesen a RealVNC-t mindkét gépre telepíteni kell. A program personal verziója letölthető a hivatalos honlapról.

Beállítások: a tálcán a VNC ikonjára duplán kattintva végezhetjük el a legfontosabb beállításokat. A Connections fülön definiáljuk, hogy milyen IP-tartományból csatlakozhatnak hozzánk, pl. *.*.*.* esetén bárki, de megadhatunk szolgáltatóra jellemző IP-címet is (pl. azt, hogy csak Chellos gépről vagy csak a munkahelyünkről lehessen csatlakozni).
A Security fülön a VNC Password Authenticationt válasszuk, és a Configure gombra kattintva adjunk meg egy nehezen kitalálható jelszót.

Csatlakozás: indítsuk el vncviewer.exe-t, adjuk meg a távoli gép IP-címét. Amennyiben nem használunk titkosítást, Encryption-nek válasszuk a Prefer Off-ot. Az Optionsben fontos dolgokat (felbontás, színmélység, menu key) állíthatunk be.

Fájlátvitel: Enterprise verzió esetében működik. Használata meglepően egyszerűen, Copy-Paste alapon működik. Elég, ha CTRL + C-t ütünk a forráson, majd a másik számítógépen CTRL + V-vel beillesztjük az állományokat.

Szólj hozzá!

Címkék: internet security remote control

A bejegyzés trackback címe:

https://winstall.blog.hu/api/trackback/id/tr9743330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása